Copa del Rey 2011/2012 - Final

berni
Mensajes: 2323
Registrado: 05 Mar 2004, 21:24

Re: Copa del Rey 2011/2012 - Final

Mensaje por berni »

pluronic escribió:Ayer el barca ganando trofeos menores, SU TROFEO. Pero qué pasión por el título de ESPAÑA. Nada nuevo bajo el sol.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GuCWgq7a5ss[/youtube]

GRACIAS BARCA.

Salu2 :smt006Es el trofeo que más han ganado :smt005
Avatar de Usuario
TuperWare
Mensajes: 1851
Registrado: 04 Jun 2005, 17:05
Ubicación: Segovia

Re: Copa del Rey 2011/2012 - Final

Mensaje por TuperWare »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uuqXOCwEiHU[/youtube]
Eres así de feo o es que vas a estornudar?
Avatar de Usuario
ghboy
Mensajes: 4699
Registrado: 28 Mar 2004, 23:36
Ubicación: de putas

Re: Copa del Rey 2011/2012 - Final

Mensaje por ghboy »

:|
HASTA EN RUANDA QUE ESTÁN MUERTOS DE HAMBRE ESTÁN TODOS UNIDOS Y SIENTEN EL MISMO PAÍS -> 1 Millon de muertos y millones de exiliados
Avatar de Usuario
Reservoir
Mensajes: 3190
Registrado: 13 May 2008, 16:40
Ubicación: Figueres (Girona)

Re: Copa del Rey 2011/2012 - Final

Mensaje por Reservoir »

Partidazo el viernes y gran fin de temporada. Una buena manera de cerrar la etapa Guardiola. Veremos que pasa a partir de ahora.

Visca el Barça!!!
Avatar de Usuario
doctordetremp
Mensajes: 695
Registrado: 07 Nov 2010, 15:02
Ubicación: escuchando detroit desde los 2 años

Re: Copa del Rey 2011/2012 - Final

Mensaje por doctordetremp »

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/8-esports/48-barca/544362-denuncies-dassetjament-i-maltractament-policial.html


Divendres dia 25 estadi del Vicente Calderón. Final de la copa del rei entre el Bilbao i el Barça:

Dos nois de Sant Vicenç de Castellet (Bages) estàn al fons d’una graderia. Darrera hi tenen tot de polícia. Va per sonar l’himne espanyol, i un d’aquests nois treu una estelada. Una colla de polícies s’abraonen sobre ell i li diuen que els l’entregui. Ell els diu que no, i se l’emporten. L’altre amic els diu que perquè se l’emporten si no ha fet res. Ell els acompaña i li diuen que si surt de l’estadi no tornarà a entrar. A ell això li és igual, i continua amb ells.
Porten al noi de l’estelada a fora l’estadi. A l’amic l’aparten. Començen a pegar de manera salvatge al noi de l’estelada. Un polícia li diu “te voy a romper el brazo qu no podrás volver a levantar la bandera nunca más”. Ell li crida a l’amic que ho filmi amb el mòbil, i ell ho fa. Un policia li agafa el mòbil i li borra tot. Al noi de l’estelada, li han fet un tall al nas i té la cara inflada. Està a terra, però quan passa algú aprop de les reixes que hi ha allà, l’aixequen i el piquen. Diuen als que passen “mirad como pegamos a los polacos”. Són sis polícies (si, sis ¡!!!). Quan el tenen a terra li diuen “vamos, levanta la bandera ahora catalán de mierda”. Finalment l’agafen i se l’emporten. L’amic es queda allà sol. Tornarà unes hores més tard amb uns altres catalans que van amb cotxe, ja que ell hi ha anat amb un autobus d’una penya blaugrana.
Al noi de l’estelada se l’emporten a comisaria. Allà el continuen pegant. Està mig inconscient. El posen en una mena de cel.la i cada hora o cada dues hores hi van li aixequen el cap i el tornen a pegar. Li diuen “no volverás a mirar la bandera ¡!”. Ell està estirat a terra.
Finalment a quarts de dues del migdia de dissabte el deixen sortir. La seva dona lo primer que sap d’ell, és que està a comisaria detingut, ja que l’amic no li ha pogut dir a on estava ja que no li van dir. Ho sap perquè la truca l’advocat d’ofici. A l’hora de sortir, un li diu “no me dirá que usted no ha hecho nada para que le dejen así” encara amb tò burleta.
El deixen sense mòbil i evidentment sense estelada. S’ha d’espavilar i agafar l’AVE cap a BCN que el van a buscar els amics.
Té la cara desfigurada. En comptes de ràbia pel què ha passat, està deprimit, abatut, i se’l veu molt trist.

Delicte: Aixecar una estelada i no voler-la entregar. Intenció de xiular un himne que aquest noi considera el de l’estat que oprimeix el seu país. Segurament tbé. Influeix el fet de ser català.
Això ha passat el 25 de maig del 2012 a l’estat espanyol.

PUTA ESPANYA ARA I SEMPRE, US FOTEU LA COPA DE L'ELEFANT PER EL CUL
Imagen
http://www.youtube.com/watch?v=4aepLSmJZbk
Avatar de Usuario
doctordetremp
Mensajes: 695
Registrado: 07 Nov 2010, 15:02
Ubicación: escuchando detroit desde los 2 años

Re: Copa del Rey 2011/2012 - Final

Mensaje por doctordetremp »

Ahir l'Oriol Carbó, va anar a gaudir de l'espectacle del futbol a Madrid. Tot el dia va viure un ambient de germanor entre aficions genial.Un cop va sonar l'himne espanyol, fent ús de la seva llibertat d'expressió va xiular , va treure l'estelada i va manifestar el seu rebuig a la monarquia. Estava a segona fila. Molt a prop dels policies. Tres agents de la policia nacional se'l van endur molt amablement. Dins el túnel dos el van agafar i l'altre el va picar: patades, cops de puny i tot el que van voler . Sí, el van estomacar fins que se'n van cansar dient-li: HIJO DE PUTA CATALAN DE MIERDA, TE VAS A ARREPENTIR TODA LA VIDA, VAS A LUCIR TU PUTA BANDERA EN TU PUTO PAÍS...Abús d'autoritat duta a l'extrem. El van fer fora a patades i allà fora el van deixar. Gràcies Esperanza per encendre els teus treballadors. Estem encesos, indignats i humiliats per una repressió policial, un país que ens oprimeix, que ens insulta i que atempta contra els nostres drets. Això ha sigut massa. Siguis de l'equip que siguis i estimis la bandera que estimis això és injustificable i encara ens fem creus que aixo ens hagi pogut succeïr a nosaltres.
Gràcies a tots els que us heu preocupat, l'Uri està bé dintre de tot i espero que poc a poc ho vagi superant. Denunciarem i lluitarem perquè això no quedi impune. GRÀCIES PEL SUPORT. URI T'ESTIMEM: ETS UN GRAN CULÉ I UN GRAN CATALÀ!
Imagen
http://www.youtube.com/watch?v=4aepLSmJZbk
Avatar de Usuario
Reservoir
Mensajes: 3190
Registrado: 13 May 2008, 16:40
Ubicación: Figueres (Girona)

Re: Copa del Rey 2011/2012 - Final

Mensaje por Reservoir »

Hòstia puta!!! :shock:

Això és cert? Primera noticia. Indignant. Pobre xaval. Que en aquest país encara passin aquestes coses és molt trist.
Responder