PUBLICIDAD
ENVIAR UN NUEVO EVENTO
Filtrar por Comunidad Autónoma
Filtrar por País

Floating Spectrum presenta: 'a Point Between' + lali Barriere & Ferran Fages presenten: 'sediment'

Horario: 20:00
Precio: 6 €

LUGAR: Niu
DIRECCIÓN: Almogàvers 208
LOCALIDAD: Barcelona
PROVINCIA: Barcelona
PAÍS: España

VER TODOS LOS EVENTOS DE ESTE CLUB
Floating Spectrum, el duo berlinès format per Abe Pazos (visuals) i Mei-Fang Liau (música), presenten el seu projecte 'A point between'. El duo s'inspira en la natura per a la creació sonora i visual, en un afany per generar obres orgàniques i emotives, a les quals ens poguem sentir connectats. El seu treball es basa en la producció de sistemes audio-visuals que connecten mitjans diversos, en un intent de portar perspectives noves als nostres sentits i, a la vegada, reflexionar sobre com experimentem el món. 'A point between' és una narració sonora emocional, amb tensions, alts i baixos, clars i obscurs. Textures subtils i detalls insaturats. Estètiques orgàniques mutant lentament.
D'altra banda, Sediment és una sèrie de narracions abstractes que combinen, amb una aproximació claramentminimalista, els visuals generatius de Lali Barrière amb la música estàtica de Ferran Fages. Els visuals fan servir un únic element gràfic, la línia, horitzontal o vertical. El canvi de color de les línies, sovint emmascarat per la seva lentitud, es percep com a moviment i genera un paisatge en transformació contínua. El material sonor principal són tons sostinguts i ressonàncies simpàtiques de les cordes de la guitarra. L'ús d'afinacions específiques per a cada peça permet generar un entorn sonor en forma de clústers en suspensió. Sobre un substrat de tempo lent, amb pocs elements, transcorre eldiàleg entre la música i els visuals.
Compartir:

Necesitamos tu ayuda

La situación provocada por el COVID-19 ha hecho que nuestros ingresos desciendan drásticamente ya que las empresas que nos contrataban publicidad (festivales y clubes principalmente) se encuentran en una situación incierta. Si te gusta el trabajo que hacemos, agradeceríamos una aportación económica por tu parte ya sea de forma puntual o periódica por pequeña que sea. Puedes hacerlo ya mismo a través de Paypal

APÚNTATE A NUESTRO E-FLYER SEMANAL

Tienes que indicar una dirección de correo electrónico.

La dirección de correo electrónico no es correcta.