Agenda


Nøvak
[Sales Ricson] tecib + ô Paradis + catástrofe Club + refectori

Horario: 20:00
Precio: 10 €
Lugar: Hangar.org
Dirección: Emilia Coranty, 8-16 (Barcelona - Barcelona, , España)
Más información
El segell musical NØVAK torna a l'Hangar després de 4 anys per a presentar els directes de TecibÔ ParadisCatástrofe Club i RefectoriNØVAK és un segell discogràfic, amb base a Barcelona, que no distingeix entre l'electricitat i l'electrònica. Rendeix culte al CD, i persegueix la protecció total del producte fet aquí. Propaga el caos estilístic i fomenta les mescles impossibles. A més s'encarrega de generar esdeveniments on presentar els "seus productes" en rigorós directe. En aquesta ocasió:
· Tecib és el nom sota el qual treballa Fermín Durán des de principis de 2016 per signar els seus projectes en solitari. Electrònica predominantment experimental, que intenta cada vegada estar més lluny de qualsevol etiqueta, més enllà de que predomini l'electrònica en el que fa. Dark Light (2016), Scattered Fluctuations (2018), Angst (2016-2018) (2019) i el proper, Collisions (2019), són els fruits de Tecib fins al moment, tots disponibles a Nøvak.
· Ô Paradis és Demian Recio, i és així des de 1999 fins als nostres dies. Té en el seu haver 25 àlbums, entre individuals i col·lectius. Dels 25 àlbums, 22 els ha gravat amb segells d'altres contrades com (The Nekofutschata Musick Cabaret, Punch, Tourette, Wirres Geäst, Disques du Lapin, Hau Ruck!, Old Europa Cafe, Autre Que, Dark Vinyl y Wrotycz). La seva música discorre entre el Pop, el Folk, l'experimental i l'industrial.
· Catástrofe Club és l'inclassificable projecte amb seu d'operacions a Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers, Barcelona), format per Josep Maria Herrera (veus, guitarres i programacions) i David Molina (baix, tecles i programacions), que compta amb el suport de Pablo García Godoy per als seus directes. Van donar a llum el seu primer treball, 'Galletas' (Molusco Discos), el 2015; i el segon, 'Ejercicios de Visión' (Hidden DIY), en 2018. Entre hivernar al sofà, cremar contenidors o escriure cançons, s'han inclinat per això últim.
· Xavier Longàs és Refectori. En 2014 va debutar amb l'EP 'Carreus' en format digital. Va seguir amb 'Natura Morta' (Bestiarie) en casset en 2016. I el 2019 ha culminat amb la publicació del seu primer LP, 'Espleni', per Hedonic Reversal. Practica un techno molt profund, de paisatges ombrívols i atmosferes fredes, suaument sorollós i d'una bellesa enigmàtica.